9. kolo
04.10.2015 14:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

AS Monaco - Stade Rennes 1:1

Monaco a Rennes si ve vzájemném zápase rozdělily body, z čehož mají nepochybně daleko větší radost hosté, kteří proto stále zůstávají na předních pozicích.

Knížecí klub si prostřednictvím Thomase Lemara vypracoval první příležitost hned po dvou minutách hry, avšak malinkatý kousek ve finále přeci jen chyběl k tomu, aby balon skončil v horním rohu brány, kterou střežil Abdoulaye Diallo. O deset minut později jeho protějšek Danijel Subašić pouze vyrazil střelu Ludovika Baala. K následné dorážce se jako první dostal Abdoulaye Doucouré, nicméně gól nemohl být uznán pro ofsajd.

Po dvaceti minutách hry si Jardimovi hráči vypracovali další dvě solidní šance. Nejprve po Lamarově centru zkoušel zakončovat El Shaarawy, ale náhradník za tradiční jedničku, tedy Benoita Costila, se vyznamenal. Hned poté nemířil úplně nejpřesněji Adama Traoré. Takže udeřilo až nedlouho před závěrem první půle, leč na opačné straně hřiště.

Baal poslal balon do vápna, kde si ukázkově našel prostor Doucouré a hlavou překonal chorvatského brankáře v monackých službách - 0:1. Vedení Rennes vydrželo jen do 51. minuty, neboť tehdy zahrával Lemar rohový kop, který prodloužil Nabil Dirar až k obránci Wallaceovi, jenž hlavou zajistit svému celku vyrovnání - 1:1.

Svěřenci Philippa Montaniera měli naprosto jedinečnou příležitost v 65. minutě hry, když Fabinho fauloval ve vápně pronikajícího Cheikha M’Bengueho. K míči si stoupnul Pedro Henrique, jenže Danijel Subašić jeho myšlenku přečetl. Což znamená, že Les Rouges et Noirs v této sezoně neproměnili už tři pokutové kopy!

Ve zbytku utkání měl ještě jednu šanci Lemar, nicméně na Dialla nevyzrál. Jinak se nikomu z fotbalistů na hrací ploše nedařilo trefovat zařízení. Leonardo Jardim si určitě plánoval lepší výsledek, ale k těm v této sezoně často dopomáhal Bernardo Silva, jehož portugalský kouč tentokrát už o poločase stáhnul z trávníku.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele