4. kolo
29.08.2015 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Angers SCO - OGC Nice 1:1

Nováček ligy z Angers zůstal i po čtvrtém kole neporažen. Dokonce se díky Thomasovi Manganimu ujal vedení v prvním poločase, radost ovšem domácím zkazil Valére Germain, jenž vyrovnal po přestávce. Hostující forvard se stal vůbec prvním střelcem, který letos dokázal prolomit obranu soupeře.

Až po 326 minutách Angers inkasovalo. V předchozích třech utkáních se mu vždy podařilo udržet čisté konto, a když ve 24. minutě Mangani krásně zakroutil míč z přímého kopu přes zeď k tyči, vypadalo to, že i tentokrát by se mohla sklidit pěkná úroda. Gólman Hassen se mohl po parádní střele jen podívat.

Hassen měl pár minut před obrátkou určitě nahnáno i při standardce Camary. Ten jí rozehrával z vlastně skoro stejné pozice jako Mangani, a ačkoli jí nerozehrál špatně, jeho pokus skončil nakonec vedle. Ve druhém poločase se hosté vzchopili. Poprvé si brankář Butelle zachytal proti Pléovi, a to dokonce dvakrát.

V 56. minutě se pak OGC přece jen radoval. Ben Arfa poslal z pravé strany z volného kopu centr do středu šestnáctky, kam si naběhl Germain a z blízkosti hlavou bez problémů zacílil. Ve zbytku utkání se toho na hřišti moc neudálo, a dá se tedy určitě říci, že konečná remíza je asi tím nejspravedlivějším výsledkem.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele