6. kolo
20.09.2014 20:00 CET
3 : 3
(1:1)

Reportáž

Toulouse FC - SM Caen 3:3

Šestigólový thriller s nevšedním rozuzlením se odehrál na Stadium Municipal v Toulouse.

Necelých osm minut. Tak dlouho trvalo, než padl první gól. Hervé Bazile, toho času zatažený na vlastní polovině, přihrál Florianu Raspentinovi, který si zaběhl do pokutového území a překonal Zacharie Bouchera - 0:1. O osm minut později mohl Jean-Jacques Pierre odčinit vlastní branku ze zápasu proti ASSE. Raspentino tentokráte centroval, ovšem Boucher celou situaci velmi dobře přečetl.

Ve 22. minutě se kopala první penalta v zápase. Tongo Doumbia všem ukázal, jak rychle umí běhat, takže Rémymu Vercoutremu nezbylo, než jej ve vápně faulovat. Následný pokutový kop s přehledem proměnil Wissam Ben Yedder - 1:1. Francouzský útočník s tuniskými kořeny mohl v zápětí přidat další branku, jenže tváří v tvář brankáři Caen napodruhé neuspěl.

Do druhé půle vstoupili lépe hosté a svou převahu mohli korunovat ve vedoucí gól v 63. minutě. Étienne Didot však svou střelu napálil jen do tyče. Do vypršení řádné hrací doby chyběla čtvrthodinka, když Lenny Nangis vběhl do vápna nikým neatakován, načež napálil balon přesně na vzdálenější tyč - 1:2. TFC tedy znovu muselo dotahovat náskok.

A opět jim k tomu pomohl pokutový kop. Odpískaný proto, že podle rozhodčího, pana Bastiena, zahrál jeden z hostujících hráčů po centru Jeana Daniela Akpy Akpra ve vápně rukou. Protože v 83. minutě už nebyl na hřišti Ben Yedder, ujal se exekuce Adrien Regattin, a také proměnil, přičemž v Ligue 1 se trefil po dvou a půl letech.

O tři minuty později se však skóre měnilo znovu. Jean Calvé si po rychlém protiútoku našel ideální pozici ke vstřelení branky a trefil se parádně do horního rohu - 2:3. Jenže o pouhou minutku později už to bylo zase jinak. Pavle Ninkov přeloboval brankáře Vercoutreho a zajistil svému týmu remízu 3:3. Nutno dodat, že většina aktérů byla nakonec s výsledkem spokojená.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele