4. kolo
30.08.2014 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - Évian Thonon Gaillard 1:0

Évian Thonon Gaillard zůstává i nadále na dně tabulky. Na hřišti Toulouse držel dlouho bezbrankový stav, dvanáct minut před koncem ale zahrál parádně přímý volný kop Adrien Regattin a přisoudil svému týmu tři body. Domácí tak po čtyřech kolech disponují poloviční bilancí - venku dvakrát prohráli, ale doma dvakrát vyhráli.

Po minulém víkendu si hosté na Stadium Municipal rozhodně věřili, jejich remíza s PSG se po dvou katastrofálních zápasech rozhodně nečekala. Ani tentokráte nepředvedli nijak úžasný výkon, především obrana však pracovala velmi dobře, takže soupeři vlastně nezbývalo nic jiného, než se nakonec prosadit ze standardky.

TFC se směrem dopředu opravdu velmi těžko prosazoval. Vůbec první větší šanci zápasu si vytvořil Ben Yedder, se dvěma góly na kontě prozatím nejlepší střelec týmu, který si skvěle naběhl na jednu z přihrávek, jeho zakončení ale postrádalo větší přesnost. Ben Yedder později zahrozil ještě jednu, jeho střelu ovšem polapil gólman Hansen.

Asi největší možnost první půle pak spálil deset minut před obrátkou Braithwaite. Ten se v pokutovém území objevil úplně sám před hostujícím gólmanem, jehož z blízkosti nedokázal překonat. Nutno dodat, že Hansen předvedl parádní reflexivní zákrok. Ani druhá půle nebyla na vyložené příležitosti nijak bohatá.

A na lámání chleba tak došlo v závěrečných minutách. V 78. minutě byl Ben Yedder faulován na hranici šestnáctky, k míči se postavil Regattin, který ho zakroutil přes zeď a zamířil přesně do šibenice. ÉTG měl na posledních osm minut k dispozici přesilovku, neboť se po druhé žluté kartě nechal vyloučit Angoula, tu již ovšem zužitkovat nedokázal.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele