30. kolo
21.03.2015 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stade Rennes - FC Nantes 0:0

Bretaňské derby mezi Stade Rennes a FC Nantes, které bylo k vidění v rámci třicátého kola Ligue 1, nepřineslo ani jednu branku, díky čemuž zůstává mezi oběma rivaly v tabulce jednobodový rozdíl.

Jako první na Stade de la Route de Lorient zahrozili domácí. Cheikh M’Bengue uvolnil Paul-Georgese N’Tepa, který nacentroval do vápna, kde před číhajícím Olou Toivonenem výborně zasáhnul Rémy Riou. Les Canaris si první příležitost připsali až ve 35. minutě. A jaká byla, panečku! Serge Gakpé vystřelil a odražený balon se dostal k Jordanu Veretoutovi, který nepochopitelně přestřelil prázdnou branku!

Těsně po změně stran byl znovu výrazně vidět N’Tep. Tentokrát obešel Chakera Alhadhura, přihrál do vápna a Abdoulaye Doucouré měl před sebou už jen branku. Ale v ní stál Rémy Riou, jenž špičkou kopačky vyrazil balon do bezpečí. Paul-Georges N’Tep zlobil i v závěrečné desetiminutovce, jenže přijít s mimořádně kvalitním centrem či přihrávkou se mu už nepodařilo.

A protože v nastavení pálil nad Ola Toivonen, skončilo i druhé vzájemné utkání Rennes s Nantes remízou. Oba týmy okupují klidný střet tabulky. Ovšem svěřence Michela Der Zakariana to asi dost mrzí, jelikož to jednu dobu vypadalo, že by se mohli rvát o pohárové příčky. Nicméně se dá alespoň směle tvrdit, že si tímto výsledkem zajistili setrvání v soutěži, což platí i pro protivníka z Rennes.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele