30. kolo
22.03.2015 17:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Stade Reims - AS Monaco 1:3

Také s Monakem se vlastně musí počítat do boje o příčky nejvyšší. Knížecí klub v lize zvítězil potřetí v řadě, a ačkoli na třetí Marseille ztrácí v tuto chvíli čtyři body, má jeden zápas ještě k dobru. Remeš naopak dál padá blíže sestupovému pásmu, z patnácté příčky na něj vzhlíží už jen s tříbodovým náskokem.

Hosté vstoupili do utkání přesně tak, jak potřebovali. Už v 5. minutě Joao Moutinho svou krásnou přihrávkou našel na pravé straně volného Fabinha, který si míč zpracoval na pravačku a usměrnil ho po zemi ke vzdálenější tyči. Po čtvrthodině hry již ASM vedl dokonce o dvě branky.

Joao Moutinho poslal z levé strany pas do středu, kde Kurzawa sklepl míč hlavou pro Martiala, a ten si všiml, že brankář Agassa je vyběhnutý z branky, takže ho chytře přeloboval. V závěru půle se mohl Martial trefit ještě jednou, jakmile obral o balón nepozorného Tacalfreda, zakončení ovšem bylo dosti špatné.

Ve 47. minutě pálil hodně nebezpečně z voleje Kurzawa, nicméně Agassa tentokráte vytáhl z rukávu perfektní zákrok. Ve 49. minutě zase zahrozil Martial, jenž si zpracoval centr Silvy a zbavil se Conteho s Tacalfredem, avšak ani tenhle jeho pokus z úhlu se neujal, neboť mezi třemi tyčemi byl připravený Agassa.

Remeš se malinko osmělila vlastně až po hodině hry. Charbonnier poslal centr do šestnáctky, kde se objevil de Préville, jehož hlavička byla pořádně nebezpečná, jenže do akce se tak trošku zamotal přemotivovaný Fortes, jenž hostujícímu gólmanovi Stekelenburgovi svým počínáním spíše ulehčil práci šanci zlikvidovat.

Dvacet minut před koncem domácí snížili. De Préville poslal kolmici na rozeběhnutého Diega Rigonata, který táhlou střelou ke vzdálenější tyči překonal Stekelenburga. V 79. minutě však Monako rozhodlo o zisku třech bodů na svou stranu, když centr ze standardky od Ferreiry- Carrasca zužitkoval hlavou střídající Dirar.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele