30. kolo
21.03.2015 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SM Caen - FC Metz 0:0

V zápase dvou ligových noviců byli mírným favoritem domácí. Jenže protože na Stade Michel d’Ornano nepadla ani jedna branka, nemohl logicky také nikdo vyhrát.

Jako první se po deseti minutách osmělili hráči Caen. Jmenovitě to byl Hervé Bazile, jehož pokus však mířil nad branku. V úvodní půlhodině to překvapivě byli hosté, kdo měl častěji balon na svých kopačkách. Právě po odehrané třetině utkání toho mohli využít. Bouna Sarr se nadechnul k velkému sólu, leč také přestřelil.

Těsně před poločasem se o slovo znovu přihlásil Bazile. Tentokrát už byla jeho střela přesnější, avšak brankář Anthony Mfa Mezui si s ní poradil. V úvodu druhé půle už se na to nemohl dívat Thomas Lemar. S míčem se dostal až na hranici pokutového území, odkud vyslal na hostujícího gólmana pořádnou pumelici, jíž zastavilo břevno.

V 70. minutě se v podstatě poprvé výrazněji připomněl někdejší hráč Chelsea Florent Malouda. A to výbornou přihrávkou na Yeniho N’Gbakota, který ovšem ve výborné pozici trestuhodně minul. V samotném závěru se mohl znovu stát spasitelem Caen obávaný Argentinec Emiliano Sala, jenže centr od spoluhráče Ngola Kanteho o kousíček promáchnul.

Méty proto zůstávají i po třiceti odehraných kolech přikovaní na dně tabulky Ligue 1, přičemž na první nesestupovou pozici mají ztrátu jedenáct bodů. Po reprezentační přestávce je čeká jeden z klíčových duelů proti Toulouse. Oproti tomu Caen je čtrnácté. A přestože také ještě nemá setrvání v soutěži jisté, má všechno nadále ve svých rukou.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele