8. kolo
28.09.2014 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

RC Lens - SM Caen 0:0

V souboji čerstvě postoupivších týmů branka nepadla. Přesto to na Stade Félix-Bollaert nebyla vyloženě nudná podívaná.

Domácí si vypracovali více šancí, ale doplatili na jejich neproměňování. Jako třeba poté, co se Deme N’Diaye nakonec přeci jen dostal na levé straně k centru. Jenže jeho útočný parťák Yoann Touzghar nepochopitelně z velké blízkosti minul. Na levé straně však až do svého zranění v 60. minutě výrazněji zlobil obránce Lalaïna Nomenjanahary.

Těsně před pauzou si troufl až do pokutového území. Jeho střela byla sice sražena, ovšem pouze ke spoluhráči Pierricku Valdiviovi, který sice překonal Rémyho Vercoutra a už už zvedal ruce nad hlavu, nicméně vstřelenému gólu zabránil na brankové čáře stojící N’Golo Kante. Tolik k největším příležitostem domácího celku, za který kdysi nastupoval také český záložník Vladimír Šmicer.

A co předvedlo Caen? Trenér Patrice Garande si hodně sliboval především od Mathieua Duhamela, který v loňské sezoně vstřelil v Ligue 2 slušných 23 branek. Jen Andy Delort z Tours FC byl o jednu trefu přesnější. Nicméně střeleckou formu si do Ligue 1 nepřenesl, protože oba jeho pokusy nakonec za zády Rudyho Rioua neskončily.

Oba týmy tedy zůstávají na dvou výhrách a nadále okupují pozice v dolní části tabulky, kde je poměrně těsno, jelikož hned šest týmů, včetně prozatím setupujících Évianu a Remeše, doposud nasbíralo jenom sedm bodů. Lens se v příštím kole utká se Stade Rennes, zatímco Caen doma vyzve Olympique Marseille.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele