16. kolo
03.12.2014 19:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

OGC Nice - Stade Rennes 1:2

Stade Rennes pokračuje ve výborných výkonech, což tentokráte pocítilo mužstvo Nice, které proto počtvrté v sezoně prohrálo v domácí Allianz Rivieře.

První branka přišla na pořad dne ve 12. minutě. Steven Moreira našel za obranou Habiba Habiboua, který poslal výborný centr na zadní tyči číhajícímu a zcela nepokrytému Paul-Georgesovi Ntepovi a ten svou sedmou trefou v sezoně zařídil hostům vedení - 0:1. Francouzský reprezentant do jedenadvaceti let má skutečně velkou zásluhu na tom, že se jeho tým po šestnácti kolech nachází na fantastickém čtvrtém místě.

Domácí by samozřejmě rádi vyrovnali, ale povětšinou naráželi na mozambickou zeď ve službách Les Rouges et Noirs jménem Edson Mexer. Nedlouho po začátku druhé půle rychle rozehráli jeho spoluhráči, jmenovitě tedy Christian Brüls, přímý kop. A Anders Conradsen si ve vápně poradil natolik, že Mouez Hassen podruhé lovil balon ze sítě - 0:2.

Rennes zamířilo mezi tři tyče dvakrát a dalo z toho dvě branky. Stejný počet pokusů vyslali na Benoita Costila i hráči OGC Nice, ovšem jejich gólová úspěšnost byla pouze padesátiprocentní. Sedm minut před vypršením řádné hrací doby zahrával rohový kop Valentin Eysseric a hlavičku Lloyda Paluna tečoval nohou do sítě Dario Cvitanich - 1:2.

Více už toho ale svěřenci Clauda Puela fakt nestihli, takže na body budou muset čekat minimálně do soboty, kdy zajíždějí na hřiště sestupem ohroženého novice z Caen. Zato ti Montanierovi mají před domácím zápasem s desátým Montpellierem určitě slušnou šanci připsat si další užitečné body v honbě za pohárovým umístěním.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele