4. kolo
30.08.2014 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Nantes - Montpellier HSC 1:0

Serge Gakpé napravil své zaváhání, když v minulém kole neproměnil penaltu a Nantes kvůli tomu prohrálo s Monakem. Jeho trefa v utkání s Montpellierem se totiž ukázala jako vítězná.

Hráči jihofrancouzského klubu byli asi už dopředu poměrně nejistí, neboť ze Stade de la Beaujoire pravidelně odjíždějí s prázdnou. Z posledních osmnácti vzájemných duelů se tu radovali jen jednou. Možná, že si toho byl v úvodu zápasu vědom obránce hostujícího celku Abdelhamid El Kaoutari, jenž nechtíc "namazal" Itayovi Shechterovi, který našel lépe postaveného spoluhráče Yacina Bammoua, ovšem Geoffrey Jourdren předvedl parádní "letecký" zákrok.

Prakticky z protiútoku mohli jít do vedení fotbalisté MHSC. Po přihrávce Anthonyho Mourniera však střílel Lucas Barrios jen kousíček vedle tyče. Vzápětí Jourdren vychytal Bedoyu a Maxime Dupé na opačné straně sledoval, kterak pokus Jamela Saïhiho míří těsně nad břevno jeho branky. V prvním poločase tedy branka nepadla.

První však mohla padnout dříve, než 79. minutě. Konkrétně po hodině hry, kdy Jourdrenovu pozornost zkoušel Shechter, ale brankář Montpellieru byl pozorný, tak jako jeho kolega na druhé straně po přímém kopu Siaky Tiéného, který vyrazil na roh. Z něj mohl skórovat Lucas Barrios, jenže první kontakt s míčem nebyl ze strany paraguayského reprezentanta úplně ideální. Oproti tomu při jediné gólové akci zápasu předvedl po odkopu Dupého Yacine Bammou, jak se to má dělat. Parádně zpracoval a uháněl k brance hostí, kde našel Gakpého, jenž se s míčem otočil a pravačkou nedal Jourdrenovi šanci - 1:0. Pro Montpellier to byla druhá prohra v sezoně a pro FC Nantes zase druhá výhra.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele