3. kolo
24.08.2014 21:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Nantes - AS Monaco 0:1

AS Monaco konečně bodovalo. Ale že by svým výkonem umlčelo všechny pochybovače, to se rozhodně říci nedá.

Před tímto zápasem se loňský vicemistr pohyboval v sestupové zóně se skóre 2:6. Nutno dodat, že dvě branky do sítě Danijela Subašiće padly z pokutových kopů a další mohla následovat, neboť chorvatský gólman fauloval Yacineho Bammoua. K míči se postavil Serge Gakpé a nedal, což se později ukázalo býti rozhodujícím momentem zápasu.

V závěru prvního poločasu totiž padla jediná branka utkání, ke škoda Gakpého, trenéra Michela Der Zakariana a domácích příznivců na Stade de la Beaujoire do sítě Maxima Dupého. Stalo se tak po centru Layvina Kurzawy, který si našel ostrostřelec Falcao a hlavou zamířil naprosto přesně, čímž poslal svůj tým do vedení 1:0.

Les Canaris ve druhém poločase zkoušeli vyrovnat, ovšem obrana knížecího klubu tenktokrát pracovala velmi dobře. V 85. minutě si však Monačtí při rohovém kopu Vincenta Bessata neobsadili optimálně hráče, z čehož vyústila střela Kiana Hansena do břevna. Za chvíli centroval znovu Bessat a Subašić měl co dělat, aby nelovil balon ze sítě.

Znovu se však potvrdila statistika, že Monaku se proti Nantes mimořádně daří. Žádný jiný klub v Ligue 1 se nemůže proti tomuto celku pochlubit tak úspěšnou bilancí, jako ten knížecí. V příštím kole však na Falcaa a spol. čeká Lille, které dosud neinkasovalo. Nantes přivítá opět na svém stadionu Montpellier HSC.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Moc tomu nevěřím, ale budu si přát 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele