8. kolo
27.09.2014 20:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

FC Lorient - Évian Thonon Gaillard 0:2

Évian Thonon Gaillard získal na půdě Lorientu svou první venkovní výhru, a navázal tak na svůj poslední dobrý výkon proti Lens. Les Merlus naopak pokračují v mizérii, padli už počtvrté v řadě, ale i přesto se pořád udržují těsně nad sestupovou hranicí. Hostům tři body zařídili Djakaridja Koné se Cédricem Barbosou.

Jen pětkrát z posledních 34 venkovních zápasů se podařilo ÉTG urvat všechny body. Svěřenci Pascala Dupraze si ale tentokráte šli za svým cílem už od úvodních minut. Hned zkraje rozehrál Wass standardku do vápna přesně na hlavu Koného, který uklidil míč snadno ke vzdálenější tyčce.

Na druhé straně mohl vyrovnat Sunu, který se opřel do balónu z dobrých třiceti metrů, jeho pumelice ovšem pouze narazila o břevno. Těsně předtím mohl skórovat rovněž Mesloub, ovšem gólman Hansen skvěle zasáhl. Před přestávkou se k hlavičce po centru Sunua dostal ještě Ayew, ale zamířil jen mimo.

Hostující celek se i po přestávce soustředil především na defenzívu. Lorient měl v mnoha situacích jen smůlu v zakončení, byl aktivnější a rozhodně nebyl na hřišti horším týmem. Mesloub netrefil prostor mezi třemi tyčemi, Sunu u bližší tyčky v pádu podruhé rozezvonil brankovou konstrukci.

Ayew byl následně blízko díky přímému kopu, fantasticky ovšem zakročil Hansen. Évian naopak jedenáct minut před koncem z ničeho nic navýšil náskok. Wass přistrčil se štěstím balón na Barbosu, jenž překonal vyběhnuvšího Lecomteho. Frustraci z výsledku pak ještě umocnilo zbytečné vyloučení Meslouba v nastavení.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele