22. kolo
25.01.2015 14:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Évian Thonon Gaillard - Toulouse FC 1:0

Évian přerušil mizernou sérii šesti zápasů bez vítězství a jen jednoho získaného bodu za toto období nejtěsnějším možným skalpem nad Toulouse, díky němuž se vymanil ze sestupového pásma na šestnáctou pozici. Hostující celek i nadále prokázal, že má velké problémy směrem dopředu, vždyť od 5. prosince vsítil pouhé dva góly.

Adrien Thomasson načal účet už po čtyřech minutách hry a do konce utkání se již skóre nezměnilo. Využil přihrávky Tejedy a přesnou střelou zpoza vápna zamířil jednoduše k tyčce. Toulouskému trenérovi Alainu Casanovovi tímto momentem hodně zhořkl jubilejní 250. zápas na lavičce klubu.

Mladý Thomasson mohl přidat další zásah v průběhu prvního poločasu, dostal totiž balón od Cambona na bližší tyčku, jenže odtud poslal svůj pokus z voleje po zemi pouze vedle. Toulouse na svou šanci dlouho čekalo. Ještě před přestávkou Braithwaite zatlačil na Wasse, získal míč, položil si i gólmana Leroye, jenže pak naprosto prázdnou branku přestřelil.

Ani druhý poločas se nenesl v duchu nějaké útočné podívané. Situace se pro TFC dost zkomplikovala po hodině hry, protože Ninkov srazil Barbosu, postupujícího samotného na brankáře Aliho Ahamadu, a sudí Bastien musel vytáhnout červenou kartu. V deseti se žádný obrat ze strany hostů nakonec nekonal.

Svěřenci Pascala Dupraze hráli už jen to, co potřebovali. Klíčovým pro ně byl ve finále faktor brankáře Leroye, který se postupně stává jedničkou za nevalně chytajícího Hansena. V důležitý moment totiž dokázal dvakrát vychytat Ben Yeddera, jenž stejně jako celý tým zatím marně hledá optimální formu.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele