14. kolo
22.11.2014 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

EA Guingamp - Stade Rennes 0:1

Sestupem ohrožený Guingamp si zadělal na další nepříjemnosti, když nedokázal odpovědět na jedinou branku Rennes.

V úvodní dvacetiminutovce se urodila jen jedna veliká šance. Romain Danzé pomohl propasírovat balon k Toivonenovi, který už už zvedal ruce nad hlavu a pomalu se začal radovat ze své čtvrté branky v sezoně, když v tom se vytasil s parádním zásahem brankář Jonas Lössl, který v poslední možné chvíli vykopl balon špičkou kopačky do bezpečí.

V další dvacetiminutovce už branka padla. Abdoulaye Doucouré si narazil s Olou Toivonenem, a poté vypálil na branku. Lösslovi míč vypadl a pro Paula-Georgese Ntepa už v podstatě nebylo nikterak obtížné vsítit svou pátou branku v sezoně. V nastaveném čase první půle si tihle dva spolupráci zopakovali, ovšem tentokrát bez kýženého efektu.

Guingampští se poté ne a ne dostat za obranu Les Rouges et Noirs. Ti se také do útoku příliš nehnali. Příležitost jim darovala chybná zpětná přihrávka, kterou přetavil v okamžitý lob Ola Toivonen, jenže jeho snaha dopadla těsně vedle tyče. Lössl potom ještě udržoval šanci alespoň na remízu díky úspěšným zásahům proti střelám Ntepa a Doucourého, ale jeho spoluhráči ve hře dopředu nedokázali vymyslet nic účelného.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele