8. kolo
27.09.2014 14:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

AS Monaco - OGC Nice 0:1

Monako si zbytečně pokazilo luxusní sérii tří vítězství v řadě. Po skalpech Leverkusenu, Guingampu a Montpellieru tentokráte nestačilo před vlastními fanoušky na Nice, které naopak podruhé v řadě vyhrálo 1:0 a posunulo se na pátou příčku. O jedinou trefu celého utkání se postaral už v 8. minutě Carlos Eduardo.

Bitva o Azurové pobřeží se už od začátku nevyvíjela pro domácí dobře. Soupeř totiž skóroval ze své vůbec první střely na branku, když se zmiňovaný Brazilec dokázal prosadit z přímého kopu pěkným technickým pokusem. Do konce zápasu již diváci branku neviděli. A ani gólových šancí k vidění moc nebylo.

Po čtvrthodině hry se po centru Joaa Moutinha dostal k hlavičce Kurzawa, který mířil velmi dobře k tyčce, kde by gólman Hassen jen těžko zasahoval. Naštěstí pro OGC ho na brankové čáře zastoupil Mendy, jenž balón odvrátil do bezpečí. V nastavení první půle ještě zakončoval Silva po pasu od Kurzawy, ovšem bránu netrefil.

Les Aiglons ve druhém dějství těsné vedení udrželi. Podporovaní mnoha stovkami fanoušků, kteří zavítali na pro ně nedaleké Stade Louis II, se dokonce i častěji dostávali do jakýchsi pološancí. ASM naopak směrem dopředu nepřevedl zhola nic a ani jednou Hassena neohrozil nějakým střeleckým pokusem.

Hosté naopak mohli navýšit vedení zásluhou Pley, na nějž ideálně načasoval přihrávku střídající Wallace, nicméně domácí muž v rukavicích Subašič si s touhle situací dokázal poradit. O chvilku později byl chorvatský reprezentant v pohotovosti ještě jednou, Bauthéacův přízemní pokus však rovněž vychytal.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele