24. kolo
07.02.2014 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - AS Saint-Étienne 0:0

Nebyla to sice žádná hitparáda, ale Saint-Étienne i přesto dokázalo v Toulouse bodovat a posunout se tak dočasně na třetí místo tabulky - po remíze 0:0 vystřídalo na pozici zajišťující předkolo Ligy mistrů stagnující Lille, které však má ještě zápas k dobru. Les Verts přitom na Stade Municipal rozhodně měli i na vítězství.

Hosté vstupovali do utkání se skvělou bilancí pěti výher z posledních sedmi zápasů a s vědomím, že jakýkoliv pozitivní výsledek jim pomůže vyvinout tlak na Lille, které v sobotu hostí zachraňující se Sochaux. Toulouse, jehož forma v poslední době také stojí za zmínku, zaznamenalo v zápase několik zajímavých šancí; tu vůbec největší si však připsalo Saint-Étienne, konkrétně Franck Tabanou, který zhruba po hodině hry nastřelil tyč.

Jinak však hrozili spíše hosté. V 19. minutě se málem gólově prosadila nová posila Benoït Trémoulinas, ale zkušenému bekovi střela po pasu kolegy Clerka nesedla a mířil těsně mimo, zatímco na druhé straně kontroval jedovatou ránou Martin Braithwaite. Brankář Stéphane Ruffier však byl pozorný a střelu vykryl (32').

Hostující playmaker Benjamin Corgnet se poté marně snažil o chytrý lob, a neuspěl ani domácí Jean-Daniel Akpa-Akpro s nepříjemnou střelou zdálky; do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu. Největší šanci viděli diváci na Municipalu až po změně stran, kdy Tabanouovi chyběly centimetry k tomu, aby potopil svůj bývalý klub; jeho volej po Erdingově pasu dokonale zaskočil zkoprnělého Zacharie Bouchera, naštěstí pro domácího gólmana však orazítkoval brankovou konstrukci.

Tabanou byl vůbec aktivní postavou, nebezpečně vypadala i jeho střela po Cohadeho centru; domácí se snažili kontrovat přízemní pumelicí Óscara Treja, ale Ruffier byl na svém místě a vyrazil míč na roh. V 68. minutě ještě Erding přestřelil po Brisonově pasu, ale to bylo z obou stran vše - závěrečných 20 minut už se dohrávalo v relativním klidu.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
hradec

Toulouse FC 1:1 ASSE

Reagovat
smazaný uživatel

1X 0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele