4. kolo
31.08.2013 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stade Rennes - Lille OSC 0:0

Fotbalisté Lille znovu potvrdili, že proti Rennes pravidelně bodují, a z bretaňské půdy si domů odvezli cennou remízu 0:0. Oba týmy vstupovaly do utkání se shodnou bilancí dvou vítězství a jedné porážky, v nové sezóně je to tak pro ně premiérový nerozhodný výsledek. A ač tomu konečné skóre nenaplivá, utkání se hrálo ve vysokém tempu.

Hosté museli už před samotným hvizdem hlavního arbitra Rainvilleho řešit jednu ošemetnou situaci. Záložníkovi Martinovi, který měl být po zranění připravený hrát, se zdravotní stav během rozcvičování zhoršil, a tak do základní jedenáctky nakonec naskočil Mendes. A možná že nečekaná změna se trochu podepsala na výkonu LOSC v úvodních minutách.

Hned zkraje totiž mohl z velice dobré pozice skórovat Erdinc. Ten neměl problém poradit si s obráncem Kjaerem a hezky vypálil, střela nakonec skončila jen těsně vedle levé tyčky. Je pravda, že i sestava domácích čítala jedno nečekané jméno. Místo šikulky Pitroipy totiž do hry zasáhl mladík Said, který prožil debut v Ligue 1.

Erdinc měl následně na kopačce další gól Rennes, skvěle mu totiž asistoval Makoun, nicméně zpracování míče mu nevyšlo nejlépe, a tak se ani z téhle situace domácí do vedení nedostali. Lille poprvé zahrozilo s blížícím se koncem prvního dějství. Kalou hezky zasekl balón, předal ho Rodelinovi, ten však z vápna šajtlí nezamířil dobře.

Lille moc dobře vědělo, odkud v útoku hrozí největší nebezpečí. Dosud třígólový Nélson Oliveira byl ovšem naprosto neviditelný, jelikož ho pečlivě strážili Baša s Kjaerem. A tak se rozvlnit síť snažil z přímého kopu Féret, po další úspěšné spolupráci Makouna s Erdincem také turecký forvard, avšak ani jeden nenašel tu správnou mušku.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
hradec

Stade Rennes 1:2 LOSC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele