29. kolo
15.03.2014 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Sochaux - FC Lorient 2:0

Sochaux žije! Skvělou domácí formu posledních týdnů se Les Lionceaux podařilo potvrdit i tentokrát, když vyprovodili ambiciózní Lorient v poměru 2:0. Svěřenci Hervého Renarda tak i nadále živí naději na záchranu, kterou ještě umocňuje fakt, že sedmnáctý Évian prohrál doma s Valenciennes..

Bretaňský tým v minulém kole nečekaně porazil ambiciózní Saint-Étienne, dnes však od začátku tahal za kratší konec a už v 7. minutě prohrával - po Marangeho střele vznikl v hostujícím vápně chaos, míč se dostal až k Contoutovi, a ex-auxerreský forvard už měl jednoduchou práci.

Největší nebezpečí ze strany Lorientu obstarával agilní Yann Jouffre, který si v úvodu chytře narazil s Monnet-Paquetem a donutil gólmana Pelého k pohotovému zákroku; totéž duo se pak připomnělo i na konci první půle, kdy musela Jouffreho ránu odklízet z brankové čáry domácí obrana. Monnet-Paquet se následně dostal k dorážce, ale vyrovnat se mu nepodařilo.

Jinak však na hřišti vládlo spíše Sochaux. Corchia otestoval veterána Audarda jedovatou ránou z 20 metrů, a hostující strážce se musel činit i po střele Butina, kterému nabil Marange (to už běžel druhý poločas). Pojišťující branku se Les Lionceaux podařilo přidat 12 minut před koncem - další Corchiovu dělovku sice opět vyrazil pozorný Audard, míč se však odrazil pouze k Sunzuovi, který přesnou hlavičkou potvrdil svoji excelentní formu a cit pro klíčové situace. 2:0.

Autor: Dominik Zezula / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

X 0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele