2. kolo
18.08.2013 14:00 CET
4 : 1
(2:1)

Reportáž

AS Monaco - Montpellier HSC 4:1

Na Stade Louis II to byl zápas jednoho útočníka. Možná trochu překvapivě však nikoliv toho kolumbijského.

Přesto to ale byl právě Radamel Falcao, kdo otevřel skóre zápasu. Montpelliérský Siaka Tiéne fauloval v 18. minutě ve vápně Lucase Ocampose. A přestože penalta to rozhodně nebyla vůbec dobře kopnutá, mohl se bývalý hráč Atlétika Madrid radovat (typickým gestem, které fotbalisté používají po narození potomka), neboť gólman Laurent Pionnier skočil na druhou stranu. Falcao tak vstřelil svůj druhý gól ve druhém soutěžním zápase za Monaco, ale otázka je, jestli to náhodou nebyl poslední, protože v knížecím klubu údajně není spokojen a podle nejnovějších zpráv by mohl zamířit do Premier League.

Obávaný šutér však, stejně jako jeho statičtí spoluhráči v obraně, už za šest minut sledoval svého krajana Victora Huga Montaña, jak se po centru zprava krásně trefuje hlavou - 1:1. Pokud hosté pomýšleli na dobrý výsledek, měli si více všímat druhého monackého útočníka, jelikož od konce prvního poločasu bylo hřiště plné Emmanuela Rivièra.

Těsně před odchodem do kabin si zaběhl za obranu a efektně i efektivně přeloboval brankáře Pionniera - 2:1. Na oslavu pak vystřihl parádní salto. V minutě sedmapadesáté se třiadvacetiletý Francouz prosadil znovu, když se po rohovém kopu nejlépe orientoval v závaru na malém vápně - 3:1.

Plány hostů na dramatizaci překazil Daniel Congré, když v 63. minutě ostře fauloval aktivně hrajícího Yannicka Ferreiru-Carrasca, za což nemohlo následovat nic jiného, než červená karta. Obránce Montpellieru se tak stal v nové sezoně Ligue 1 už devátým (!) vyloučeným hráčem, což je na to, že odehráno teprve osmnáct zápasů, opravdu velké číslo.

V 81. minutě se zrodila konečná podoba výsledku. A znovu u toho byl Belgičan Ferreira-Carrasco. Jeho tvrdou střelu z nějakých osmnácti metrů Pionnier pouze vyrazil k číhajícímu Rivièrovi, pro něhož nebyl problém dopravit balon hlavou do prázdné branky. A když se jej pak rozhodl Claudio Ranieri o tři minuty později vystřídat, sklidil třígólový střelec zasloužené ovace.

Autor: Tomáš Kordík / soccernet.com, ligue1.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé utkání,které by nám mohlo ukázat jak které mužstvo na tom momentálně je.

Oba zahráli v 1.kole velmi dobře.

Ale favorizuji ASM.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
hradec

AS Monaco 2:1 Montpellier HSC

Reagovat
smazaný uživatel

http://rutube.ru/video/2a0ce20b1813c6292d6f13ba3de4d3b8/

Žádnej Falcao, Cavani nebo Ibrahimovič...více branek vstřelí Riviére

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele