10. kolo
28.10.2012 17:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

SC Bastia - Girondins Bordeaux 3:1

Mužstvo kolem Jaroslava Plašila opět potvrdilo, že hrát proti papírové slabším soupeřům prostě někdy neumí. Na půdě nováčka ligy z Bastii podlehlo 1:3, i když špatné utkání rozhodně neodehrálo. Nemusíme však dvakrát připomínat, na co se fotbal hraje a kolik gólů domácí na rozdíl od svého soka vsítili.

Bordeaux prostě zaspalo začátek utkání a to se mu v konečném účtování stalo osudným. Harekův centr z levé strany špatně odvrátil Obraniak, který vlastně namazal Thauvinovi a ten kolem nohy brankáře Carrassa načal účet. V 17. minutě to bylo na Korsice už 2:0, když Thauvin dorážel do branky Maoulidovu polapenou střelu.

Hostům se podařilo snížit po půlhodině hry. Obraniakův centr z rohového kopu si vyhlédl Gouffrana, jehož ránu z první brankář Novaes zlikvidovat nedokázal. Blízko vyrovnání byli i tři minuty před koncem prvního dějství, Obraniak mohl odčinit svou nešťastnou chybu při první trefě, zamířil však smolně do tyčky.

I po obrátce mělo Bordeaux více gólových šancí, vyrovnání by si určitě zasloužilo. Bellion ale sám před Novaesem neuspěl. Pak měl dvě menší možnosti také soupeř a jedna z nich bohužel pro hosty skončila gólem. Nejprve se musel činit Carrasso, který se pověsil od vzduchu a vyrazil pěkný pokus Khazriho.

V 56. minutě už byl francouzský záložník úspěšný, když z přímého kopu poslal míč přesně k tyči. I nadále se Bordeaux nevzdávalo, jenže Obraniak dnes prostě neměl svůj den a tentokráte trefil břevno. Poslední příležitost měl Bellion, jenž obehrál hravě Choplina, na Novaese ovšem následně nevyzrál.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele