24. kolo
09.02.2013 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

ES Troyes - FC Sochaux 0:0

Opatrný důležitý záchranářský duel Troyes a Sochaux žádnou branku nenabídl. Bylo vidět, že ESTAC nechce za žádnou cenu chybovat, takže směrem dopředu nehrál nijak atraktivním útočným pojetím, zatímco FCSM moc dobře věděl, že pětibodový odstup od svého soka udrží i díky remíze. Hosté z brejků několikrát zahrozili, ovšem bez úspěchu.

Sochaux si vytvořilo možná nejlepší šanci zápasu už po sedmnácti minutách hry. Corchia zahrál standardu skvěle, chybělo prostě jen pověstné štěstíčko, jelikož se míč otřel o tyčku. Gólman Thuram-Ulien se zapotil o pár minut později ještě jednou, Boudebouzův pas si skvěle vyhlédl Roudeta, jehož střela z první byla jím zlikvidována.

Domácí poprvé otestovali soupeřova muže v rukavicích Pouplina zásluhou Bahebecka, operujícím u jeho bližší tyčky, kde však tolik rušno díky jistému zákroku nebylo. Troyes jinak bylo v první půli dost zamlklé, dá se říci, že jen tahle střela měla náležité nebezpečné fotbalové parametry.

Šest minut před přestávkou ještě naposledy z dálky napřáhl Lopy, Thuram-Ulien se ovšem nenechal překvapit a jeho dělovku mu polapil. Troyeský gólman i ve druhé půli musel řešit ošemetné situace jako v případě Roudetovy voleje, i s touto šancí si však poradil. Na druhé straně zahrozil po Nivetově přihrávce Darbion, Pouplin ho ale vychytal.

Možná nejblíže gólu byl nováček ligy v 58. minutě díky Nivetovi, jenž se snažil přechytračit Pouplina vytříbeným lobem, hostující gólman se ovšem stačil vrátit a balón vyrazil do bezpečí. V 82. minutě mohlo naopak Sochaux strhnout všechny body na svou stranu, Nogueira se dostal do dobré pozice, nicméně Thuram-Ulien opět skvěle zasáhl.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele