29. kolo
17.03.2013 21:00 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Paris Saint-Germain 2:2

Fotbalisté PSG v tomto kole následovali výkony jejich největších konkurentů v boji o titul Lyon i Marseille a ani oni nedokázali zvítězit. Je pravda, že Ancelottiho hoši měli papírově asi nejsilnějšího protivníka, i přes remízu 2:2 zůstávají jinak stále první. Ztracené body však mrzí o to víc, že hosté vedli už 2:0.

St. Étienne i nadále drží neporazitelnost za rok 2013, přesto to zpočátku zápasu nevypadalo, že by si ji dokázalo zachovat i protentokrát. Beckham, velké zpestření celého Stade Geoffroy-Guichard, a jeho družina odstartovali famózně. Už v 9. minutě Ibrahimovic nabil Pastoremu, ten se zbavil Bayala Salla a pak přesně zacílil.

O devět minut později si mohli hosté broukat ještě spokojeněji. Brankář Ruffier totiž v šestnáctce fauloval Lavezziho a kopala se penalta. Ibrahimovic vzal odpovědnost na sebe, počínal si jako zkušený mazák a zvýšil na dvougólový náskok. Na druhé straně se Brandaovi podařilo uniknout Alexovi, jeho střela ale byla zablokovaná.

Ve 37. minutě se domácí dočkali kontaktní trefy. Aubameyang totiž skvěle zapracoval, poslal ostrý balón do vápna, odkud ho Alex namířil do vlastní sítě, přičemž gólman Sirigu již nemohl pod tlakem Brandaa reagovat. Do přestávky ještě zahrozil Clerc, jeho takový polocentr málem skončil za zády italského muže v rukavicích.

Do druhé půle opět vstoupili lépe Pařížané, především díky Maxwellově ráně z první si mohli Les Verts oddychnout, že skončila těsně nad. ASSE se ale jinak stále hnalo za vyrovnáním, PSG v tu chvíli vlastně jen bránilo. Blízko blizoučko byl Brandao po Aubameyangově pobídce, avšak z vyložené pozice trestuhodně hlavou minul.

Aubameyang byl prostě k neudržení, ostatně jako ve většině zápasů, ani Van der Wiel ho nezkrotil, takže Sirigu se musel opět potit. V 72. minutě se domácí dočkali. Defenzíva PSG nedokázala míč odkopnout do bezpečí, čehož využil pohotově dorážející Clerc. Skórovat mohl ještě z přímého kopu Beckham, nicméně zamířil jen vedle.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

good tip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.facebook.com/pages/As-Saint-%C3%89tienne-SKCZ/472894046109715?ref=hl

Pridaj sa ak aj ty fandíš tomuto slávnemu Francúzskemu klubu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidim na FB funpage o týmu, který končí naprosto otřesným "SK/CZ" tak vím, že to bude naprostá tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

TIP: 1.

Pojdme si ASSE pre ligu majstrou

DAVID Beckham by mohl opět na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad výhra ASSE, ale bude to těžký: 2:1

Reagovat
Pharrell

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

ASSE este tento rok neprehralo, nesmie prehrat ani s vypatlanym PSG tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

To teda cumim, aku maju statistiku posledne zapasy, A uz sa im PSG podarilo porazit cez zimu, takze pre vitazstvo, som hlavne zvedavy na Aubameyanga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ASSE se nezda, Skoda bodu pro PSG, hlavne cekam kdy uz se trefi David, kdyz uz ho semtam postavi. Ani Zlatan s tim nic nezmoch..

Reagovat
smazaný uživatel

http://videa.hu/videok/kreativ/saint-etienne-2-psg-v-15Qm6JVtj4EXHgkL?start=0

Saint-Etienne letos do pohárů? Bylo by pěkné vidět tam takhle dobře hrající francouzský maloklub...i v Lize mistrů by se neztratili.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele