8. kolo
05.10.2012 20:45 CET
4 : 0
(4:0)

Reportáž

Saint-Étienne rozstřílelo Nancy a nadělilo mu další porážku

Již tradiční páteční předkrm naservíroval na Stade Geoffroy-Guichard velmi výživnou podívanou, jež obsahovala rovnou čtyři branky, všechny ale v podání domácího celku, který tak Nancy udělil šestou porážku v řadě!

Svěřenci Jeana Fernandeze vstupovali do utkání se Saint-Étienne s velice nelichotivou statistikou více než pět seti (!) odehraných minut bez vstřelené branky (tato bilance se vztahuje pouze na ligová utkání, neboť v Coupe de la Ligue se hosté na trávníku Remeše radovali hned dvakrát, přesto odešli poraženi). Přesto záhy mohl otevřít skóre Moukandjo, skvělý zákrok Ruffiera však započal černý scénář...

...po devíti minutách se na Brisonův povedený centr od pravé postranní čáry nejvýše vyšplhal Brandão a konečně si tak mohl odškrtnout premiérový zásah za Stéphanois - 1:0. Za dalších pár minut byla k vidění takřka identická situace, ovšem s tím rozdílem, že centroval Cohade a hlavičkoval pro změnu Hamouma - 2:0.

Definitivně hotovo pak bylo ve 21. minutě hry. Tentokráte Aubameyang pouze centroval do pokutového území, kde kulatý nesmysl stáhl jako maják opět Brandão a svým druhým gólem zvýšil již na 3:0.

Gabonský reprezentant a velký cestovatel se však za čtyři minuty také dočkal: Cohade narýsoval pro domácího rychlíka ideální přihrávku, se kterou si Aubameyang poradil nejlépe, jak mohl a počtvrté překonal bezmocného Gregoriniho - 4:0.

Celek z východní Francie se přesto nevzdával. Po rohovém kopu mohl snížit André Luiz, jeho hlavičkový pokus však parádním reflexem zlikvidoval Ruffier! Přestávku symbolicky orámovaly dvě dalekonosné rány Guilavoguie, ani jedna z nich si však cestu za brankovou čáru nenašla.

Bývalá opora Monaka musela reagovat i na ránu Karabouého, avšak rovněž úspěšně. Naděje Nancy pak definitivně vzplály v šedesáté osmé minutě, kdy byl po ostrém zákroku na Ghoulama vyloučen Zenke a na hosty tím ještě čekalo dvacet minut v početním oslabení. Osm minut před koncem mohl skóre zaokrouhlit na populárního bůra Hamouma, Ruffier byl ale znovu na místě.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip EuroFotbal.cz: 2???...vážně?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele