18. kolo
17.12.2011 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Brest konečně zvítězil, vyšlápl si na Auxerre

Přístavní celek konečně dokázal naplno bodovat, o výhru nad Auxerre se postarala opora Grougi, jenž tím tak dotáhl ve střelecké listině svého týmového kolegu Rouxe. Domácí si třemi body upevnili střed tabulky, zatímco hosté zůstávají v bezprostředním ohrožení.

Brest začal, jako je u něj v domácím prostředí zvykem hodně aktivně. Otevřít skóre mohl po Grougiho rohu Poyet, na skvělého Sorina se mu však vyzrát nepodařilo. Hned o chvíli později měli domácí další velkou možnost. Ben Basat vytvořil příležitost pro Rouxe, ten se dobře uvolnil, ani jemu se však najít recept na strážce hostující svatyně nepodařilo.

Po půlhodině hry se už ale domácí přece jen dočkali. Grichting zavinil pokutový kop, míč si na značku postavil tradiční exekutor Grougi a do protipohybu Sorina zavěsil - 1:0. Auxerre si jedinou větší šanci za prvních pětačtyřicet minut vypracovalo o pár minut později. Chafni oslovil Haddada, ten však pálil nepřesně.

Auxerre se chtělo po změně stran pokusit co nejdříve srovnat krok, tomu ovšem zabránil v 54. minutě Chafni, jenž byl po slovním napadení asistenta sudího bez milosti vyloučen. Početní výhodu mohl hned vzápětí zužitkovat Lorenzi, z dálky ale na Sorina taktéž nevyzrál.

Hosté se ale ani za nepřízně osudu nevzdávali. Kýženou branku mohl po Saharově akci zaznamenat Contout, střílel však těsně nad branku. Do konce už e poté nic převratného nestalo, Brest si tak na své konto připisuje třetí výhru v sezóně.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele