28. kolo
17.03.2012 19:00 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

SM Caen - Paris Saint-Germain 2:2

Fotbalisté PSG jako už poněkolikáté v sezóně znovu zachránili alespoň bod až v nastaveném čase a pod vedením Carla Ancelottiho zůstávají i nadále neporaženi. I když v Caen měli hodně na kahánku. Domácí byli na hřišti lepším týmem, dvakrát díky Frauovi a Hertauxovi vedli, jenže Pastore a střídající Jallet dokázali rovněž dvakrát srovnat.

První poločas vyzněl jasně lépe pro domácí borce. PSG si s nimi nevědělo rady, Caen hrálo opravdu pestrý a líbivý fotbal plný šancí a jen díky velkému štěstí soupeře a brankáři Siriguovi se neujalo vedení. Už ve 4. minutě zahrozil domácí Frau, jemuž sklepl centr Bulota skvěle Nabab, nicméně následná střela letěla pouze nad bránu.

O pár minut později měl obrovskou příležitost Nabab. Ten si naběhl do vápna na dlouhý pas, přitom hosté ho chtěli vystavit do ofsajdu. To se jim ale nepovedlo, a tak domácí forvard, jakmile se dokázal odpoutat od vyběhnuvšího gólmana Sirigua, se poté otočil a vypálil, mohl trefit prázdnou branku, střela se mu ale tak nepovedla, že míč nakonec odkopl stojící stoper Alex.

Pak se Nabab pokusil o překonání Sirigua ještě jednou, ten mu ale jeho technickou ránu pochytal. Neúspěšný byl také Hamouma, jenž z dálky pěkně vypálil, nicméně mezi třemi tyčemi stál pozorný pařížský gólman. PSG si vytvořilo snad jednu jedinou větší příležitost. Jenže Hoarau v šestnáctce zazmatkoval, a míč mu tak sebral lehce Sorbon.

SMC se dočkal zasloužené odměny těsně po přestávce. V 53. minutě se dostal do rychlého protiútoku, Nabab následně z pravé strany poslal centr do vápna, kde u bližší tyčky operoval Frau, jenž nakonec nadvakrát Sirigua překonal. Vsítil tak zároveň branku i svému bývalému klubu, ve kterém působil mezi léty 2006 a 2008.

Vedení ovšem nevydrželo Caen příliš dlouho. O pár chvil později se totiž na druhé straně s notnou dávkou štěstí trefil Pastore. Sorbon ve snaze odkopnout míč napálil jen argentinského záložníka, který vůbec netušil, že se následně mičuda odrazí od něj a přímo do branky. A to dvě minuty na to mohl skórovat i Gameiro, jenže jeho padáček skončil na břevně.

To už na hřišti pobíhali náhradníci Biševac s Jalletem, kteří hru pořádně oživili. A právě proti nim se mezi třemi tyčemi musel v krátké době činit brankář Thébaux. V 71. minutě však svěřenci trenéra Francka Dumase znovu šli do vedení. Hertaux si totiž mezi Mottou a Alexem našel svůj prostor a hlavou za záda Sirigua usměrnil centr z rohového kopu od Bulota.

Vsítit branku mohl dokonce ve dvou případech z přímého kopu také Fajr, jenže poprvé napálil jen boční síť Siriguovy branky a poté ho hostující gólman vychytal. V závěru minul z dobré pozice Nabab, a tak v nastavení nastavil konečný účet 2:2 Jallet. Ménezovu přihrávku zprava si zpracoval pařížský záložník ve vápně a střelou pod břevno vyrovnal.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

jasna zalezitost... 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Grande Paolo 11

No to jsem zvedavej jaka to bude havaj.. porad premyslim jestli ho zaradit na tiket za 3 litry...

Reagovat
smazaný uživatel

ja to mam hlavnim tikete spolu s Aarhusem a Fulhamem

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmmmmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Tady mame prekvapko...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele