35. kolo
02.05.2012 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Marseille po čtyřech měsících vítězí, skolila Nancy

Konečně. Fotbalisté Marseille v souboji dvou celků ze středu tabulky dokázali po třinácti utrápených kolech zvítězit. A i když o zisku třech bodech rozhodla jediná branka Loica Rémyho ze 31. minuty, Deschampsovi hoši jsou rádi i za ní. Nancy naopak podlehlo po devítizápasové série bez porážky.

Od 29. ledna. Tak dlouho OM čekalo. Tehdy v Rennes padaly sněhové vločky a až nyní, jako by po zimním spánku, když už sluníčko svítí na celou Evropu, se Marseille vzpamatovala. Domácí byli na hřišti lepším týmem, ale až na jeden gól díky střelcovi, o jehož služby má aktuálně zájem Tottenham, nepřidali žádný další.

Hned v úvodu se dostal do šance z obrany Azpilicueta, brankář N'Dy Assembé byl ale silně proti. Marseille najednou měla držení míče na sedmdesáti procentech hry, jenže v největší možnosti selhal v koncovce i Valbuena. Na N'Dy Assembém si pak vylámal zuby také Gignac, potom už se ale konečně trefil Rémy.

Po půlhodině hry si naběhl na pas Valbueny a levačkou zamířil přesně do branky. Domácí i nadále svého soupeře neskutečně tlačili a hnaly se za dalšími trefami. Do přestávky ještě dokázal vypálit Cheyrou, N'Dy Assembé byl však opět mezi třemi tyčemi pozorným mužem. ASNL si vytvořil jedinou vážnější příležitost šest minut po přestávce.

Bakar vyzkoušel štěstí z dálky a jeho rána nebyla vůbec špatná, nicméně brankář Mandanda byl v brance připravený. Na druhé straně to dobře zahráli J. Ayew s Valbuenou, technický pokus prvního jmenovaného však polapil hostující gólman. V závěru domácí trochu zastrašil Puygrenier, jenže ten nedokázal míč dorazit do branky po vyražené střele Saneho.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Sotuen

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele