17. kolo
10.12.2011 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Sochaux - Paris Saint-Germain 0:1

Fotbalisté PSG dokázali navázat na minulé vítězství 3:2 a i nyní v těžkém duelu na půdě Sochaux nakonec ubránili nejtěsnější vítězství 1:0. O jedinou branku zápasu se postaral už ve 20. minutě Kevin Gameiro, který tak přiblížil PSG k prvnímu místu Ligue 1. Díky prohře Montpellieru zůstávají hosté pouze o skóre za svým konkurentem, navíc si alespoň do neděle vytvořili pětibodový náskok na ostatní protivníky.

Sochaux naopak kleslo v tabulce na čtrnáctou pozici se ziskem osmnácti bodů, a proto stále potřebuje v boji o záchranu sbírat velice důležité korálky. Nicméně v tomto klání oba celky příliš krásy nepředvedly a domácí se trápili hlavně v ofenzívě, po rychle inkasované brance nedokázali překvapit obranu favorita. Navíc si v zápase nevytvořili téměř žádnou gólovou příležitost a soupeř si proto tři body opravdu zasloužil.

Hosté vstoupili do utkání aktivněji a výraznější šance byly k vidění hlavně v úvodním dějství. Hned v 6. minutě se do ní dostal Gameiro, který po patičce spoluhráče vystřelil na gólmana Teddyho Richerta, ten ale předvedl skvělý zákrok. V dalším průběhu tvořili hosté hru a branku ohrozili Pastore a Nené, nicméně branky se dočkal ve 20. minutě Gameiro. Ten obešel ve vápně obránce Poujola a křižnou ranou k tyči pokořil bezmocného Richerta.

PSG hrozilo až do konce půle střelami do náručí gólmana nebo mimo, díky tomu nedalo soupeři žádnou možnost srovnat stav. Proto hned po poločase šli ze hry oba dva útočníci Sochaux Bakambu s Martínem, útočné fázi domácích to však nepomohlo. Hosté byli i v druhém poločase aktivnější, nicméně po herní stránce to byl velice vyrovnaný poločas. V závěru se PSG snažilo střídáními pozdržet hru a do vyložené možnosti Sochaux vskutku již nepustilo.

Autor: Viktor Sandev

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Oba vstreli gol........

Reagovat
smazaný uživatel

Souchaux se doma vytahne na zazobance z Parize.

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele