24. kolo
18.02.2012 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Sochaux - AJ Auxerre 0:0

Souboj dvou trápících se celků skončil tm nejpravděpodobnějším výsledkem a to spravedlivou bezbrankovou remízou. Bod přitom oběma celkům k vydrápání se ze sestupového pásma nepomohl, Auxerre poskočilo jen o příčku výše před Nice, které podlehlo v Dijonu 0:3, Sochaux zůstává poslední.

Do zápasu lépe vstoupili borci ze Sochaux. Není se čemu divit, vždyť na ligové vítězství čekají nepřetržitě od začátku listopadu už deset utkání. Ve 3. minutě se tak k brance tlačil po přihrávce od Butina jeho kolega z útoku Bakambu, z blízkosti však zamířil jen nad bránu. Ve 20. minutě vypálil také sám Butin, ztroskotal ovšem na brankáři Sorinovi.

Největší šanci prvního poločasu si Auxerre vytvořilo zhruba po půlhodině hry. Centr z rohového kopu propadl na Kapa, jehož následný pokus vyrazil brankář Cros. Balón se ale ještě odrazil k Hengbartovi, který však už mezi tři tyče svou střelu neusměrnil. Hosté zahrozili ještě jednou dvě minuty před přestávkou.

Kapo parádní přihrávkou uvolnil Oliecha, jenže ten stejně jako jeho spoluhráči selhal v koncovce a v bráně byl i navíc pozorný Cros. Druhý poločas se nesl v tom samém duchu jako ten první. Bylo vidět, že oba týmy jsou aktuálně v menší krizi a celý jejich předváděný fotbal bylo jedno křečovité trápení.

Přesto můžeme říci, že více gólovek si vytvořil FCSM. V 50. minutě si Bakambu hezky udělal místo ve vápně, Sorin mu však jeho následný pokus vykryl. V 76. minutě, tentokráte za šestnáctkou, pálil dobře Boudebouz, Sorin ale znovu odolal. Možnost skórovat měl také Martin, jenž si zpracoval míč na prsa a z voleje vystřelil, Sorin ovšem znovu lapil.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele