16. kolo
03.12.2011 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Dijon FCO - FC Sochaux 0:0

Spravedlivou remízou skončil duel mezi v aktuálně slušné formě hrajícím Dijonem a Sochaux, který po dvou porážkách získal nyní alespoň bod. Ačkoli byli domácí o trošičku lepším mužstvem, síť nedokázali rozvlnit stejně jako jeho soupeř. Ten mimochodem posledních dvacet minut musel hrát bez Peybernese, který dostal červenou kartu.

Nejprve ve 3. minutě zahrozil Corgnet, ale jeho lob letěl pouze nad bránu. Na druhé straně byla Martinova rána zablokovaná, Boudebouzova střela z přímého kopu rovněž nebezpečná nebyla. Větší gólovou šanci si pak vytvořil Guerbert, po jehož pokusu musel skočit hostující brankář Richert. Pár okamžiků na to se po Martinově odvráceném rohu dostal k míči Nogueira, jenž z první přestřelil.

Domácí brankář Reynet si poprvé zachytal proti Bakumbuovi, přesto výčet příležitostí v prvním poločase nakonec uzavřel Dijon, když Corgnet přihrál Jovialovi do skvělé pozice, ten i překonal Richerta, jenže střela nakonec skončila pouze v zámezí. Do druhého dějství naopak vstoupilo lépe Sochaux, z dálky vypálil Sauget a Reynet se musel mezi třemi tyčemi co ohánět.

Svěřenci trenéra Patriceho Carterona byli jinak gólu rozhodně blíže. A to v 70. minutě hrálo Sochaux o deseti, za zmaření zjevné brankové příležitosti Joviala byl vyloučený Peybernes. Oslabení mohl využít po centru Méitého právě Jovial, ale zamířil jen nad. Ani Corgnetova rána za záda Richerta neskončila. Ve zbývajících deseti minutách si již FCSM aspoň onu remízu v klidu pohlídalo.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dijon dvakrat vyhral..prece nevyhraje po třeti takze 02 na hosty 1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele