37. kolo
13.05.2012 21:00 CET
3 : 2
(3:1)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - AS Saint-Étienne 3:2

St.-Étienne v boji o pátou příčku zaváhalo na půdě o nic hrajícího Nancy, prohrálo 2:3 a před posledním kolem tak na něj čeká těžký úkol. Trumfy nyní drží Bordeaux, které pokud příští neděli uspěje právě na půdě Les Verts a vyhraje, o Evropskou ligu již nepřijde. ASSE musí Les Girondins bezpodmínečně porazit a ani to mu nemusí stačit.

ASNL vstoupilo do utkání náramně. Moukandjo se po špatné rozehrávce soupeře dostal k míči a v pohodě zacílil míč do branky, ve které stál jako přibitý nevěřící gólman Ruffier. Ve 21. minutě Nancy vedlo už o dvě branky. Traoré, čerstvá posila AC Milán, unikl po levé straně, předal míč Moukandjovi, jenž se ani napodruhé v koncovce nezmýlil.

Hosté se po tomto inkasovaném gólu trochu probudili, Aubameyang nejprve po akci Gradela napálil tyčku, ve 39. minutě se mu již podařilo snížit. Perrinův centr z levé strany prodloužil Guilavogui na svého spoluhráče, který už tentokráte nemohl minout. Ve 43. minutě ovšem domácí znovu vedli o dvě branky.

Guilavogui si totiž šeredně nerozuměl s Ruffierem, toho tak dokázal využít Mollo a v pohodě zacílil. Přece jenom se ASSE nevzdalo, dvacet minut před koncem utkání se po Sakově akci trefil pohodlně Batlles. Nancy si mohlo pojistit vítězství v poslední minutě utkání, jenže po Marchalově faulu na Moukandja kapitán André Luiz penaltu neproměnil.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele