25. kolo
25.02.2012 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AJ Auxerre - AS Saint-Étienne 0:0

Auxerre konečně získalo bod, avšak stále zůstává na sestupových pozicích; Saint-Étienne naopak remíza 0:0 stačí k udržení 4. místa i po tomto kole.

Domácí mohou tento výsledek považovat za úspěch: Les Verts měli v posledních týdnech výbornou formu, a Auxerrois je poměrně jasně přehráli, ač nakonec nedokázali zvítězit. Plichta, ustrážená výborným výkonem Stéphane Ruffiera, je posunula na 19. místo.

Modrobílí zejména v první půli ovládli hřiště a baskický strážce hostující brány se musel hodně ohánět. Nejprve Dennis Oliech vystihl chabou rozehrávku Joshuy Guilavoguie a nebezpečně po zemi vypálil; Ruffier však byl u své pravé tyče včas. Potom zahrozil Willy Boly hlavičkou po Dudkově přímém kopu; jeho přiťuknutí našlo opět keňského střelce, ale reprezentační gólman se dobře položil na zem i podruhé.

A tlak Auxerrois nepolevoval. Soupeře, který vyhrál 8 z posledních 11 utkání, doslova drtilo a Ruffier musel předvést svůj skvělý reflex i proti Cissému, Dudkovi a znovu Oliechovi. Domácím však nebylo v první půli souzeno skórovat, a tak se nakonec mohli radovat hosté, ale Sylvain Marchal nenaložil s míčem propadnuvším na malé vápno ani zdaleka ideálně. Olivier Sorin však nezůstal pozadu.

A ukázalo se, že promrhané příležitosti v první půli stály Auxerre šanci na výhru, protože druhý poločas na Abbé-Deschamps byl jednoznačně z těch nudnějších. Karta se obrátila, protože o něco více ze hry měli Stéphanois; Ghouli prověřil Sorinovu pozornost a ve skvělé formě hrající Aubameyang hlavičkoval mimo. A když Guilavoguiho pěkný volej odvrátila do bezpečí hradba těl v bílém, dospělo utkání k nic neřešící remíze.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze by Auxerre mohlo prekvapit a vyhrat 1:0 radsi netipuju

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele