16. kolo
03.12.2011 19:00 CET
2 : 3
(2:2)

Reportáž

AC Ajaccio - Lille OSC 2:3

Hazardova proměněná penalta ze druhého poločasu rozhodla o vítězství Lille 3:2, které se posunulo na druhé místo za vedoucí Montpellier, nad Ajacciem, mezi jehož posledním místem a ostatními celky začíná vznikat pořádná mezera. Domácí mají na svém kontě jen jedno vítězství, proti Dogám to byla jeho devátá porážka.

Utkání nezačalo pro Lille příliš dobře. Kinkelaův centr do vápna si totiž do vlastní sítě špičkou kopačky usměrnil Chedjou. Přesto ovšem hosté skoro záhy vyrovnali a následně se i ujali vedení. Obraniak ve 12. minutě napřáhl z dvaceti pěti metrů v rámci standardky a balón krásně zaplul za bezmocného gólmana Ochou.

A o čtyři minuty později Dogy vsítili svou druhou branku. Chvilku předtím měl přitom obrovskou smůlu v koncovce Cavalli, jenž po centru Tibériho trefil pouze tyčku. Na druhé straně byl na rozdíl od Tibériho přesný v koncovce Baša, jenž si u bližší tyčky naběhl na centr z rohového kopu od Payeta a hlavou usměrnil míč do sítě.

Ajacciu se však podařilo ještě do obrátky vyrovnat. Baša tak trochu zazmatkoval ve vápně, kde se naopak výtečně orientoval Ilan a ten pak i v pohodě překonal brankáře Landreaua. V 53. minutě mohl dostat LOSC zpátky do vedení Jeleň, avšak jeho technickou kroucenou střelu dokázal lapit Ochoa. V 73. minutě zasahoval i Landreau při pokusu Mostefy.

Hosté se nakonec dočkali vítězné branky v 80. minutě, když sudí Varela nařídil pokutový kop za faul Pierazziho na Balmonta v šestnátce. A ten pak proměnil kouzelník Hazard, jenž na hřiště vstoupil jako náhradník až v 56. minutě. Nakonec mohl Hazard přidat čtyři minuty před koncem ještě jednu trefu, z přímého kopu však zamířil pouze do břevna.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

oba tymy daji gol......1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele