5. kolo
11.09.2010 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Toulouse poprvé v sezóně ztratilo body, St. Étienne venku vyhrálo 1:0

Vedoucí celek tabulky z Toulouse přišel o svou stoprocentní bilanci. Doma totiž nestačil na St. Étienne, které veze tři body díky trefě Laurenta Batllese. Ten mimochodem skóroval proti svému bývalému klubu, ve kterém působil celkem tři sezóny. Hosté se dostali svém sokovi v tabulce na dostřel, jsou třetí dva body za Toulouse.

Přitom Toulouse vstoupilo do utkání o hodně aktivněji než v té době bránící Les Verts. A gólman Janot musel být opravdu hodně ve střehu. Nejprve likvidoval šanci Machada z osmé minuty, o čtyři minuty později s bravurou vyrazil přízemní střelu z přímého kopu od Didota do bezpečných vod.

V podstatě z jedné jediné větší možnosti se naopak podařilo skórovat soupeři. Ve 33. minutě zužitkoval pas Ebonda záložník Batlles a na jeho hlavičku už domácí brankář Valverde nedosáhl. Nedej bože pro FCT, aby se poté ještě trefil Ebondo, který parádně napřáhl a jehož rána tak tak skončila jen nad bránou.

I ve druhém dějství bylo Toulouse lepším týmem. Jenže vyrovnání se nakonec nedočkali, byť si gólovek nevytvořili málo. Nutno dodat, že St. Étienne u dvou z nich pomohla branková konstrukce. Takže těsně jednobrankové vítězství udrželo vlastně s pomocí velkého štěstí.

Volej střídajícího Sissoka, kterého milimetrovým centrem našel Didot, skončila vedle, nabito měl také Machado, a ačkoli si Janot s jeho ránou neporadil, stejně balón skončil jen na břevně. V poslední příležitosti byl Sissoko, jenž znovu pálil z voleje, ale ani tentokráte neskóroval. Břevno zkrátka bylo proti.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele