30. kolo
09.04.2011 19:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

SM Caen - Paris Saint-Germain 1:2

Takhle se o záchranu určitě nehraje. Fotbalisté Cean předvedli před vlastními fanoušky mizerný výkon a jsou jen pozici nad sestupovou propastí. Favorit z PSG si jinak v pohodě dokráčel k vítězství 2:1. I když hosté zůstávají na pátém místě, přiblížili se třetí příčce, která zajišťuje kvalifikaci Ligy mistrů, už na rozdíl dvou bodů.

Hostům určitě pomohl a dodal na klidu rychlý gól ze 12. minuty. Nene na levé straně zakombinoval s Chantomem, následný centr letěl směrem ke vzdálenější tyči, kde osamocený Jallet neměl problémy překonat domácího gólmana Thébauxe. O tři minuty později mohl zvýšit Melvüt Erdinc, Thébaux si však s jeho pokusem tentokráte poradil.

Autor gólu Jallet se potom pořádně opřel z první do balónu, ale druhou trefu si na své konto nepřipsal, jelikož svou střelou našel pouze tyčku. Pravý záložník Pařížanů i nadále hýřil aktivitou, svým centrem ve 33. minutě našel Bodmera, který ale podobně jako jeho spoluhráč mířil jen do brankové konstrukce.

Až po hodině hry se do akce dostali také domácí, brankář Coupet si ovšem s náletem Hamoumy poradil. Jinak PSG i nadále pokračovalo v honbou za pojišťujícím druhým gólem. A v 68. minutě se ho dočkali. Na konci rychlého protiútoku stál Chantome, na jehož dělovku z vápna pod víko neměl Thébaux žádný nárok.

Přesto malou dramatickou scénu vymyslel ještě v poslední minutě utkání Romain Hamouma. Těsně předtím se proti němu musel Coupet činit, ve třetí minutě nastavení už však na jeho střelu k bližší tyči nestačil. Nicméně na faktu třech bodech pro PSG se nic neměnilo. Ve zbývajících vteřinách totiž svěřenci kouče Kombouarého příznivý stav udrželi.

Autor: Patrik Sandev / soocernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

povinna vyhra!!! 0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele