37. kolo
21.05.2011 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Olympique Lyon - SM Caen 0:0

Lyon si i přes remízu 0:0 se zachraňujícím se Caen drží třetí pozici. Pokud v příštím kole prohraje v Monaku a PSG vyhraje v St. Étienne, nemusela by se mu tahle překvapivá ztráta vyplatit. Pro hosty má naopak bod v boji o přežití cenu zlatu, v posledním těžkém kole doma s Marseille má vše ve svých rukou.

Domácí byli blízko brance už v 6. minutě, Cissokhoův nepovedený centr se totiž odrazil překvapivě od břevna. Ederson následně mířil z dobré pozice jen vedle, zatímco Delgadovu střelu z voleje zlikvidoval brankář Thébaux. V 15. minutě se snažil z přímého kopu přesně zacílit Källström, Thébaux byl ale opět mužem na svém místě.

Caen si vytvořili první vážnější šanci zápasu ve 35. minutě, když Hamouma svou přihrávkou hezky uvolnil El Arabiho ve vápně, ovšem jeho následná střela pouze přeletěla břevno. O pár chvil později nacentroval Ederson na Lisandra Lópeze, jehož střelu zlikvidoval Thébaux, ani Pjanič s dorážkou neuspěl.

Druhý poločas nezačal tak ostře jako ten první, nicméně se oba týmy dostaly do pár slibných šancí. Thébaux si musel poradit nadvakrát s dělovkou Míchela Bastose z přímého kopu, domácí gólman Lloris zakročoval proti El Arabiho pokusu i s pomocí odkopu Cissokha na brankové čáře.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Kolodziejczak v bráně?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele