13. kolo
14.11.2010 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Olympique Lyon - OGC Nice 1:0

Nejtěsnějším vítězstvím 1:0 uzavřeli 13. kolo nejvyšší francouzské soutěže fotbalisté Lyonu, kteří před domácím publikem porazili Nice. O jedinou branku zápasu se postaral po půlhodině hry Pied. Domácí navíc v závěru prvního poločasu zahodili penaltu.

První vážnější šance zápasu na sebe nechala čekat až do 27. minuty, ale hned to byla příležitost, která rozhodla o výsledku celého utkání. Bastosův centr prodloužil Gourcuff na Pieda, který pohledným volejem dopravil míč do sítě - 1:0.

O deset minut se skóre mohlo měnit podruhé, ale lyonský Bastos zahodil pokutový kop. V pokutovém území totiž Ismaël fauloval Gomise a hlavní rozhodčí nařídil penaltu. Těsně před poločasovým hvizdem vytáhl bravurní zákrok hostující gólman Ospina, který vychytal střelu Toulalana.

Lyon měl převahu i v druhém poločase, hosty nad vodou držel brankář Ospina. V 53. minutě s pomocí břevna zlikvidoval tvrdou hlavičku Gomise. O devět minut později byl brankář Nice již překonán, ale lob Bastose mířil nad branku Nice.

Hosté mohli minutu před koncem z jediné vážnější šance vyrovnat, ale tvrdá rána Ljuboji mířila jen do tyče Llorisovy svatyně. Domácí byli po celé utkání lepším týmem, v závěru však byli málem potrestáni za neproměněné šance a zahozenou penaltu.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Tomtaf

1:0

Reagovat
juninho8

musime to zvladnut....verim lyonu....2:1...ale vo francuzsku sa moze stat hocico....dufam ze nie v tomto zapase

Reagovat
Langi

nádhera...už jenom tříbodová ztráta na Brest

Reagovat
juninho8

este rennes moze byt prve ale pochybujem ze vyhraju v dohravke s marseille....uz to vyzera lepsie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele