12. kolo
06.11.2010 19:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Sochaux - AJ Auxerre 1:1

Fotbalisté Sochaux vybředli z výsledkové mizérie a doma s Auxerre uhráli alespoň bod. Za hosty skóroval znovu nový objev týmu Frédéric Sammaritano v prvním poločase, v tom druhém osm minut před koncem vyrovnával Modibo Maiga. Oba celky po dělbě bodů zůstávají v dolní polovině tabulky.

Nejprve se v 6. minutě do šance probil domácí Maiga, který zpoza vápna vypálil směrem na gólmana Sorina, ten si však s jeho střelou poradil. Na druhé straně byla v 17. minutě rána hostujícího Oliecha zablokována Crosem. Ve 23. minutě se už Auxerre ujalo vedení. Sammaritano napřáhl z dobrých 25 metrů a technickou ránou k tyči načal účet.

Sochaux mohlo srovnat po rohovém kopu Martina, ale Perquis u bližší tyče hlavičkoval jen o milimetry nad břevno. I ve druhé půli se domácí hnali za vyrovnáním, Maurice-Belay uvolnil hezky Drameho, jehož však skvělým způsobem vychytal Sorin.

A pak během minuty trefilo Sochaux dvakrát břevno. Jako první ho orazítkoval Maiga, jemuž pěkně nacentroval Martin, který dokázal obejít tři obránce, a hned po něm to byl hlavou Ideye, kterému rovněž hezky nacentroval Martin. V 82. minutě nakonec Sochaux srovnalo na konečných a zasloužených 1:1. Dramé zleva poslal balón na hlavu Maigy, který míč usměrnil obloučkem ke vzdálenější tyči.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele