30. kolo
09.04.2011 19:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

FC Lorient - FC Sochaux 1:1

Souboj celků ze středu tabulky mezi Lorientem a Sochaux skončil spravedlivou remízou 1:1. Domácí tak svému soupeři nedokázali oplatil podzimní porážku 0:2. Hosté vsítili první branku utkání zásluhou Dramého, pro něhož to byl vůbec první gól po šesti letech dlouhého čekání. Za domácí srovnával ve 35. minutě Morel.

Ve 12. minutě domácí Mvuemba uvolnil hezky Kitambalu, jeho střela z vápna ale letěla jen vedla brány. Na druhé straně se o tři minuty poději procpal do šance Martin, který si parádně naběhl na pas od spoluhráčů, nicméně ve skórování mu zabránil pohotový zákrok domácího brankáře Audarda.

Ve 21. minutě byli lorientští Les Merlus blízko prvnímu gólu, jenže centr Gameira z rohového kopu usměrnil Amalfitano pouze do levé tyčky. A byli to nakonec právě hosté, kteří se postarali o rozvlnění sítě. Dramé totiž na rozdíl od Amalfitana zužitkoval rohový kopu zahrávaný Boudebouzem a u bližší tyčky překonal Audarda.

Avšak vedení Sochaux vydrželo pouhých deset minut. Kitambala byl architektem celé brankové situace, od něho se přesunul rychlý brejk k Morelovi, jenž si dokázal poradit s obráncem Perquisem a přízemní ranou překonat hostujícího gólmana Richerta. Druhý poločas již tak zajímavý nebyl, pár příležitostí si však oba týmy přece jenom vytvořily.

Domácí Diarra hlavičkoval z malého vápna jen nad, v 55. minutě ho dokázal vychytat Richert. Sochaux zahrozilo v poslední desetiminutovce Pujolem, jenž se dostal společně s Butinem do přečíslení dva na jednoho, celou situaci ovšem nakonec dokázal uhasit Audard. S konečnou remízou musí být oba týmy spokojeny.

Autor: Patrik Sandev / soocernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele