38. kolo
29.05.2011 21:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - RC Lens 4:0

Nancy připravilo fotbalistům Lens na cestu do Ligue 2 čtyřgólový příděl. Domácí přitom neměli před utkáním jistotu záchranu, ale vysoká výhra je nakonec posunula na konečné dvanácté místo.

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí, Hadjiho volej však v brance neskončil. Nancy se dočkalo až po půlhodině hry, kdy se z přímého kopu trefil Berenguer. První gól přinesl domácímu celku potřebný klid a Nancy převzalo otěže hry. Těsně před poločasem bylo na stadionu ještě veseleji, když Traoré utekl obraně Lens a přeloboval gólmana Kasraouiho. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0.

Druhý poločas začal třetím gólem v síti hostů, neuběhly ani čtyři minuty hry, co se znovu prosadil Berenguer. Ten využil přihrávky Hadji a pohotově vystřelil na branku hostů. Míč v síti Lens přivedl téměř 20 tisíc fanoušků do varu. V tu chvíli bylo jasné, že vítězství Nancy už nikdo nevezme. Finální podobu skóre dal ještě v 90. minutě Vahirua a definitivně tak potvrdil domácím ligovou příslušnost i do další sezóny.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele