38. kolo
15.05.2010 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - AS Monaco 0:0

Spravedlivou dělbu bodů si na své konto připsaly celky Toulouse a Monaka, které v konečném účtování končí na čtrnáctém, respektive na osmém místě. Pro oba to byl v podstatě nic neřešící zápas, který neměl špatnou úroveň, ale oba brankáři za svá záda nic nepustili. Toulouse s Monakem zajisté na tuhle sezónu nebudou vzpomínat v nejlepším.

Monako do utkání vstoupilo lépe, Nene se už po čtyřech minutách ocitl sám ve vápně, avšak domácí gólman Pelé dokázal včas zareagovat a vyrazil jeho střelu za postranní čáru. Po hodině hry se odhodlal ke střeleckému pokusu Pérez, ale nasměroval ho jen mimo. Na druhé straně vymyslel Ebondo pěkný centr zprava pro Sissoka, jehož musel vychytat gólman Ruffier.

Druhá půle zase spíše patřila Toulouse. Šest minut po pauze byl Ruffier v pohotovosti znovu, na zem se položil proti přízemní ráně loni nejlepšího střelce francouzské ligy Gignace. Asi největší šanci ke skórování měl na kopačce Machado, jenž však nastřelil jen tyčku, v 66. minutě Kazim-Richards ztroskotal na Ruffierovi.

Poslední možnost, jak něco udělat s bezbrankovým výsledkem, měl Ebondo, nicméně Ruffier zasahovat nemusel, protože toulouský obránce nenasměroval balón ani mezi tři tyče. Zatímco hosté mohou mít alespoň radost, že je Nene se svými čtrnácti góly společně se dvěma dalšími borci na pátém místě nejlepších střelců nebo že se propasovali do finále Národního poháru, matné Toulouse letos vlastně nezaznamenalo žádný větší úspěch.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele