14. kolo
21.11.2009 19:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

RC Lens - AS Nancy-Lorraine 2:1

Fotbalisté Lens otočili zápas s Nancy, které až do poslední desetiminutovky vedlo o branku, a slaví tři body. Do prvního vstřeleného gólu Alo'o Efouloua byli hosté jasně lepším týmem, pak ovšem začalo útočit i Lens a během dvou minut se postupně trefil Jemaa a Monnet-Paquet.

Ve čtvrté minutě zamířil z přímého kopu mezi tři tyče hostující Feret, ale střelu z osmnácti metrů polapil gólman Runje. Chorvatský brankář musel být na pozoru i o osmnáct minut později, Lemaitre našel centrem v gólovce Hadjiho, ale jeho hlavičku zlikvidoval domácí muž s rukavicemi.

Dia pak ještě zkusil štěstí z vápna, Runje však držel tým nad vodou. Nancy bylo celou první půli lepším týmem a v tlaku pokračovalo i po přestávce. Z přímého kopu to tentokráte zkoušel Berenguer, ale tvrdou ránu znovu zlikvidoval Runje. Hosté se dočkali zaslouženého gólu v 53. minutě.

Lemaitre nacentroval zleva na Hadžiho, ten vrátil hlavou míč pro Alo'o Efouloua, jenž si pohodlně zpracoval míč a z voleje zamířil do sítě. Lens se zkrátka koledování o branku nevyplatilo, a dostalo tak zaslouženou nadílku.

Na druhou stranu domácím obdržená branka trochu pomohla. Konečně se vydávali také více do útoku a začali hrát fotbal. V 63. minutě vyslal nebezpečný pokus Roudet a balón přeletěl těsně pravou tyč. Tři minuty na to vyslal Sow do obrovské příležitosti Roudeta, jenže tváří v tvář gólmanovi Braciglianovi neuspěl.

Bracigliano byl nakonec pokořen v 81. minutě, když vyrovnal na 1:1 Jemaa. Smršť, ze které se Nancy do konce zápasu nevzpamatovalo, dokončil o dvě minuty Monnet-Paquet. Roudetův centr vytěsnil hostující brankář Bracigliano pouze k lenskému útočníkovi, jenž míč vrátil z voleje do sítě.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele