26. kolo
27.02.2010 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Olympique Lyon - OGC Nice 2:0

Lyon zvládl své vystoupení proti Nice, vyhrál 2:0 a posunul se na třetí pozici tabulky nejvyšší francouzské soutěže. První gól vsítil v desáté minutě Lisandro López, tu druhou si hosté vstřelili v závěrečných momentech utkání sami.

Už v desáté minutě poslal domácí do vedení López, když využil přesné přihrávky Pjaniče. Na argentinského útočníka čekala lehká práce, zhruba z dvou metrů doklepl míč do odkryté branky. Ve 40. minutě zápasu se vyznamenal brankář Nice Ospina, který bravurně zlikvidoval přízemní pokus Bastose. Domácí si v úplném závěru první pětačtyřicetiminutovky vypracovali ještě jednu dobrou příležitost ke skórování, ale Makoun netrefil branku.

Nice se první větší šance dočkalo až v druhé půli, s volejem Rémyho si ale poradil gólman Lloris. Aktivní Rémy mohl po hodině hry vyrovnat, jeho hlavička ale o pár centimetrů minula lyonskou svatyni. Další dobrou možnost měl dvacet minut před koncem hostující Ben Saada, ale jeho projektil bravurně vyrazil domácí gólman.

Po dvou velkých neproměněných šancích ze strany Nice musel přijít zákonitě trest. V úplném závěru se snažil Apam odvrátit centr Bodmera. Udělal to ale tak nešťastně, že míč skončil za zády bezmocného Ospiny - 2:0.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele