31. kolo
03.04.2010 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Montpellier HSC - AS Monaco 0:0

Montpellier opět nedokázal využít klopýtnutí Bordeaux a ze zápasu proti Monaku vydoloval pouze bod. Hrdinou utkání byl gólman hostů Ruffier, který má obrovský podíl na bodovém úspěchu knížecího klubu.

Domácí byli od začátku lepším týmem, hned v úvodu musel Ruffier likvidovat přímý kop z dílny Montaña. Poté si ale velkou šanci vytvořilo Monako, ale Pérez trefil z voleje pouze břevno domácí branky. V závěru první pětačtyřicetiminutovky hasil strážce hostující svatyně hned dvě příležitosti domácích. Nejprve zlikvidoval nebezpečnou hlavičku Ait-Fany, poté přímý kop Costy.

V druhém poločase domácí ještě přidali na tempu, ale deštěm nasáklému večeru kraloval Ruffier. Na monackém gólmanovi si znovu vylámali zuby Camara s Costou. Fantastický zákrok poté předvedl proti hlavičce Montaña.

Ve vzácné šanci hostů se zjevil Coutadeur, ale jeho pokus zneškodnil domácí brankář Jourdren.

Tři minuty před koncem se Montpellier gólu dočkal, ale už předtím signalizoval pomezní rozhodčí sporný ofsajd Camary. Senegalský útočník už oslavoval gól, ale jeho radost mu zkazil sudí, podle kterého byl Camara v době přihrávky za obranou Monaka. Neuznaný gól se nelíbil ani domácím příznivcům, kteří to dávali bouřlivě najevo.

Rozhození hráči Montpellieru už nedokázali v závěrečných momentech utkání s výsledkem nic udělat a zápas tak skončil bezbrankovou remízou.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele