13. kolo
07.11.2009 21:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

FC Sochaux - RC Lens 1:2

Po osmi zápasech se nováček ligy Lens dočkal vítězství. Vyhrál totiž na půdě Sochaux, za které nastoupil od začátku i Václav Svěrkoš. Hosté se ujali vedeni ve 38. minutě díky Sartremu, pět minut před koncem trefil rozhodující gól nádherným způsobem náhradník Boukari. Domácí v 90. minutě už jen snížili na 1:2.

Hostující gólman Runje se musel hodně co otáčet proti brzké ráně Mikariho, o pár chvil později se tenhle souboj udál znovu, zase byl však úspěšnější chorvatský strážce branky. I ve 25. minutě si pořádně zachytal, když ho hezkou střelou levačkou prověřil Boudebouz.

Lens se dvanáct minut před pauzou ujalo náhle vedení. Roudet sice poslal svůj přímý kop napálil jen do zdi, jenže tam se balón odrazil od Dalmata k Sartremu a ten, vysunutý z defenzívy, nakonec překonal brankáře Richerta. Jokič se snažil rychle vyrovnat, nicméně porážce svého týmu v první půli už nezabránil.

Tlak Sochaux pokračoval po přestávce, Čech Svěrkoš ovšem dvakrát ztroskotal na Runjem. Pak ovšem opět nenápadně hrozili hosté, Eduardo poslal dobrou navštívenku. Střelec druhé branky Lens z 85. minuty - střídající Abdoulrazak Boukari - varoval Sochaux už předtím. Tehdy ovšem pálil mimo.

Pět minut před přestávkou předvedl fotbalovou lahůdku. U rohového praporku zastavil na poslední chvíli míč, vydal se skrz hordu domácích obránců do vápna a perfektní střelou ke vzdálenější tyči dobyl tvrz. Privat sice v 90. minutě srovnal, na vyrovnání už však Sochaux nezbyl čas.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

RC lens je neskodny. 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem,neviem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele