12. kolo
01.11.2009 21:00 CET
1 : 4
(0:1)

Reportáž

FC Sochaux - Paris Saint-Germain 1:4

Hladkou výhru, první od 30. srpna, kdy porazili v Ligue 1 Lille, si připsali fotbalisté PSG. S domácím Sochaux neměli sebemenší problémy a čtyřmi vstřelenými góly si tři body rozhodně zasloužili. Les Lionceaux skórovali jen jednou, když čtyři minuty před koncem snižoval na 1:3 Dalmat.

Přitom domácí Sochaux nezačalo vůbec špatně, už ve čtvrté minutě vyzkoušel připravenost gólmana Coupeta Mikari, jenže jeho tvrdou ránu vyrazil hostující strážce branky kolem tyče na roh. V 11. minutě měl první šanci PSG Melvüt Erdinc, bývalý hráč Sochaux, jenž do hlavního města přestoupil toto léto, stejně však jako hostující Mikari o chvilku později z dobré pozice neproměnil.

Po hodině hry se mohli Pařížané ujmout vedení, nicméně za gólmana Richerta stačil na brankové čáře zasáhnout domácí Nogueira. O pět minut později se už přece jenom třepotala síť. Richert fauloval Luyindulu a sudí Kalt nařídil pokutový kop. Ten sice Erdinc neproměnil, ale míč do branky dorazil se štěstím napotřetí Clément.

Po přestávce zahrozil hostující Sessegnon, jehož volej měla výborné parametry, ale zamířila jen mimo, na druhé straně měl příležitost k vyrovnání Gavanon, avšak i jeho rána přeletěla jen branku. V 56. minutě se PSG ujalo dvoubrankového vedení, obloučkem za záda Richerta se trefil Chantome.

Na 3:0 zvyšoval Melvüt, jenž tak skóroval proti svému bývalému klubu, když mu na bližší tyč nacentroval skvěle Jallet. Socahux sice zásluhou přesné dalekonosné střely Dalmata k tyči v 86. minutě snížilo, jenž ani ne minutu na to se prosadil Luyindula a završil konečný výsledek 1:4.

Autor: Patrik Sandev / football365.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Under 2,5 a vyhra Parize

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele