6. kolo
19.09.2009 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - AJ Auxerre 1:1

Zápas mezi St. Etienne a Auxerre svého vítěze nenašel. Domácí výběr sice poslal ve 13. minutě do vedení Bergessio, hosté ale dokázali na branku domácích odpovědět patnáct minut před koncem, kdy se prosadil Lejenune. Více gólů už diváci díky skvělým výkonům obou brankářů již neviděli. Bod za konečnou remízu příliš nepomohl ani jednomu mužstvu - St. Etienne i Auxerre se stále krčí na spodních příčkách tabulky.

Domácího gólmana Janota už v páté minutě zaměstnal Birsa, který po domácí brance nebezpečně vystřelil. St. Etienne o sobě poprvé dalo vědět o chvíli později, kdy se do dobré příležitosti dostal Fernández, ale ztroskotal na strážci svatyně Sorinovi.

První branka utkání padla po čtvrthodině hry, Dabo našel přesnou přihrávkou Bergessia a ten se nemýlil - 1:0. Hosté se snažili rychle vyrovnat, v jejich největší šanci první pětačtyřicetiminutky se objevil Jeleń, toho však skvělým zákrokem vychytal brankář Janot. Deset minut před poločasovým hvizdem mohl St. Etienne do dvoubrankového vedení poslat Payet, jeho projektil ale dokázal gólman Auxerre Sorin s problémy zneškodnit.

Auxerre i v druhém poločase podržel brankář Sorin, v 58. minutě se blýskl při přímém kopu z dílny N'Dawa, o pár vteřin později zase likvidoval tvrdou ránu Matuidiho.

Vyrovnávací gól padl v 75. minutě a zrodil se po ose Pedretti - Niculaue - Lejeune. Posledně jmenovaný s přehledem uklidil míč do sítě a vyrovnal na konečných 1:1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele