9. kolo
17.10.2009 19:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Olympique Marseille 0:3

Marseille po dvou prohrách konečně zabrala a v Nancy předvedla suverénní výkon vedoucí k zaslouženým třem bodům. Zdá se, že reprezentační pauza přišla trochu tápajícímu mužstvu velmi vhod. Už zezačátku se podařilo skórovat Valbuenovi, deset minut před koncem přidali další dvě branky Brandao a Abriel.

Marseille má letos ve zvyku vlétnout na soupeře hned od začátku. A i spící ASNL chtěl dostat do svých spárů už od úvodních minut. Podařilo se, v 5. minutě typická agresivní hra Nianga vytvořila šanci pro Valbuenu a ten svým prvním gólem v sezóně ve svém prvním zápase v základní sestavě neměl problém sám překonat gólmana Gregoriniho.

Ubohá domácí defenzíva nabízela dominantně hrající Marseille další příležitosti. Dvakrát byl ve skvělých pozicích Brandao, jeho nebezpečnější hlavičku na zadní tyči vytáhl s vypětím všech sil za gólmana Gregoriniho z brankové čáry až Sami. Chvíli před přestávkou domácí obránce opět zaskakoval v podobné situaci jak za děravou domácí defenzívu, tak za brankáře, a nebýt jeho zákroku, šlo by Nancy do kabin ještě s jedním gólem navíc.

Aš někdy domácí zahrozili, Olympique držel taktovku hry i ve druhém dějství. A když se v 79. minutě trefil Brandao, jenž levačkou zužitkoval dobrý pas Koného, nemohl ASNL prakticky pomýšlet na bodový zisk. O chvilku později, přesněji o dvě minuty později, rozdal Koné další přihrávku a Abriel nakonec upravil na konečných 0:3.

Autor: Patrik Sandev / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No krása Pěkně je rozdrabaly ... aspoň dneska jedna radost po těch hrozných zápasech

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele