16. kolo
30.11.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Marseille si neporadilo s Toulouse

Marseille opět nevyužila šanci, aby se přiblížilo na dostřel Lyonu. Poté, co Lyon ztratil s Valenciennes, remizovala Marseille na hřišti Toulouse.

Marseille uhrála na půdě Toulouse, kterému se doma moc nedaří, pouze bezbrankovou remízu, což je na nejlépe střílející tým v Ligue 1 opravdu málo. Hosté z Marseille se sice posunuli na druhé místo, na Lyon ale ztrácejí šest bodů, zatímco jejich nedělní soupeř z Toulouse, který je na sedmém místě, má pouze o dva body méně.

Kouč Toulouse se rozhodl vyrukovat na nejproduktivnější tým francouzské ligy s defenzivní taktikou, proto diváci nemohli očekávat zábavné a atraktivní utkání. První šance tak přišla až po patnácti minutách, měl ji Laurent Bonnart - jeho střela z patnácti metrů ale větší problémy gólmanu Carrassovi nenadělala. Domácí kontrovali šancí Capouaa, akrobatickým zákrokem se ale blýskl pro změnu gólman Olympiqueu.

Carrasso se stal hrdinou čtyři minuty před koncem poločasu. Na roh z levé strany si skvěle naskočil obránce Zubar. S ním, i s pozdější dorážkou Nianga si ale dokázal gólman domácích skvěle poradit.

Pár minut po návratu na hřiště se k dalekonosné střele odhodlal Mathieu, jeho dělovka ale jen těsně minula branku. Mathieu byl hlavním strůjcem i následující šance, přiťukl míč nabíhajícímu Gignacovi, ten ale pod tlakem nedokázal míč umístit a skóre se tak neměnilo.

V nastaveném čase se ještě mohli radovat hosté, Niang ale svůj průnik nezakončil přesně a napálil míč pouze do boční sítě. Zápas tak skončil bez branek a Marseille opět nevyužilo zaváhání Lyonu.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele