18. kolo
13.12.2008 19:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Toulouse FC - AS Saint-Étienne 3:1

Toulouse si vcelku hravě poradilo i díky hodně špatnému druhému poločasu soupeře ze St. Étienne, které porazilo 3:1. Dvě branky vstřelil šutér Gignac, který se vyhoupl do čela tabulky střelců.

André-Pierre Gignac uklidnil svůj tým už po pěti minutách, kdy se po jeho přesné ráně zpoza vápna hostující gólman Jeremie Janot jen ohlédl. Obránce St. Étienne Yohan Benalouane mohl vyrovnat z dobré pozice hlavou, ale jeho střela letěla jen přímo do brankáře Carrassa. Na druhé straně musel zase Janot likvidovat šanci Didota.

Les Verts vyrovnali ve 37. minutě po překrásné střele z přímého kopu od Machada, jenž zaplachtila přesně k tyči, Toulouse ale odcházelo do kabin za stavu 2:1, když se těsně před přestávkou stačil trefit Didot.

Gignac ukázal, proč je aktuálně s Cavenaghim a Hoarauem nejlepším střelcem ligy v 54. minutě. S obráncem Bayalem si bez větších problémů poradil a střelou na Janotovu bližší tyč zvýšil na 3:1. St. Étienne od té doby ani jednou Toulouse neohrozilo a k vyrovnání měla hodně daleko, naopak ke vstřelení hattricku měl hned při dvou tutovkách hodně blízko Gignac.

Domácí se posunuli na šesté místo, hosté už mají jen dvoubodový náskok na sestupové pásmo.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

neprohra Saint Etienne uplne jasna.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele