1. kolo
09.08.2008 21:00 CET
4 : 4
(1:3)

Reportáž

Stade Rennais - Olympique Marseille 4:4

Osm branek přineslo "divoké" utkání mezi Rennes a Marseille. Hosté po půlhodině hry už vedli 3:1, ale během závěrečných dvou minut padly další tři branky, které stanovily konečné skóre 4:4.

První branka zápasu padla už po šesti minutách, domácí do vedení poslal Thomert. Vedení Rennes ale netrvalo dlouho, ve 12. minutě si Niang vyměnil míč s Koném a druhý jmenovaný přesnou střelou vyrovnal na 1:1. O 180 sekund později se hosté z Marseille ujali vedení, gólově se prosadila nová posila týmu Ben Arfa. Po půlhodině hry už hosté vedli o dvě branky, Niang využil chyby domácí obrany a zvyšoval na 1:3.

V 51. minutě utkání přidal svou druhou branku Thomert a snížil na rozdíl jednoho gólu. Pořádné fotbalové drama se odehrálo až v posledních dvou minutách. Šedesát sekund před koncem střílel Pagis a Erbate se jeho střelu snažil z brány vykopnout tak nešťastně, že zasáhl Mandandu a od jeho hlavy putoval míč do sítě. Kdo si ale myslel, že je konec, ten se šeredně mýlil. Hosté se o několik sekund později dostali opět do vedení, branku si na své konto připsal střídající Grandin. Definitivní tečku za utkáním udělal Cheyrou, který v nastaveném čase přesnou hlavičkou zajistil domácím bod. Velmi atraktivní utkání tak svého vítěze nenašlo.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tady verim hostum 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ten zápas neviděl přišel o hodně,je jen škoda výsledku pro Marseille Kdyby se měly vyhlásit 3 hvězdy utkání: 1. Mandanda(OM) 2.Ben Arfa(OM) 3.Thomert(SR)

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele